Only One Love Stick hieromasauva Violetti

Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Kaalimadon maskottinakin toimiva Love Stick on laadukas kaikille sopiva vibraattori ikään ja sukupuoleen katsomatta, meillä se on saatavana violettinä ikävävän vihreän värin sijaan. Tällä erotut mainostelevision uhreista. Love Stick from Only One. Tämä rakkauden puikko on edullinen tapa saada värinää elämään. Love Stick on erittäin helppo käyttöinen ja sen päässä kätevä rengas, mistä saat miellyttävän ja kunnollisen otteen taikasauvaan. Tämä kaalimato on yksi suosituimmista hieromasauvoista markkinoilla. Sen muoto on yksikertaisen puhutteleva ja se takaa varman tuntuman. Only One -tuotteet ovat palkittuja hyvästä muotoilustaan. Hyvät materiaalit ovat myös kehollesi turvallisia ja tästä kumppanista saat iloa elämääsi pitkäksi aikaa.

  • mitat: 185 x 60 mm
  • 2 x AAA paristot (ei kuulu mukaan)