RFSU So Sensitive kondomi

Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

RFSU So Sensitive on synteettinen, huippuohut (0,03 mm) ja hajuton kondomi, joka lisää rakkauteen aitoa lämpöä vastustamattomalla tavalla johtamalla kehon omaa lämpöä. So Sensitive antaa luonnollisen tunteen ja sopii lateksittomana myös kumiallergikoille. So Sensitive on väritön, kostea, suora ja sileäpintainen kondomi säiliöllä, eikä se sisällä lateksia. Sen leveys on 58 mm, pituus 190 mm ja paksuus on vain 0,03 mm ja myyntipakkauksessa on 6 kondomia.

Laatu

RFSU varmistaa kondomiensa huippulaadun käyttämällä testauksessa omia, maailman tiukimpiin lukeutuvia normeja. Oikein käytettyinä kondomimme suojaavat erittäin tehokkaasti sekä raskaudelta että sukupuoliteitse tarttuvilta taudeilta. Mikäli käytät kondomin kanssa liukuvoidetta, sen on oltava vesi- tai silikonipohjaista kuten esimerkiksi RFSU Klick tai Glid. Älä käytä öljypohjaisia aineita kuten vaseliinia, lastenvoidetta tai ihovoidetta. Neuvottele ensin lääkärin kanssa, mikäli aiot käyttää kondomia lääkehoitoon tarkoitettujen voiteiden tai emätinpuikkojen kanssa.