RFSU Sense Me - Magic Glide liukuvoide

RFSU Sense Me - Magic Glide liukuvoide

Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Tee ihanasta ihanampaa!

Magic Glide liukuvoiteella on helppo tapa lisätä nautintoa. Magic Glide on erittäin hoitava vesi-silikonipohjainen voide, jolla on pitkäkestoinen vaikutus. Tuotteella on juuri oikea pH-arvo, ja se kosteuttaa tehokkaasti antaen ylellisen luiston.  

  • Soveltuu käytettäväksi myös kondomin kanssa.
  • Gynekologisesti testattu.
  • Ei sisällä parabeeneja.
  • Koko: 75ml

Sense Me -sarja

Goodie drawer – tuttavallisemmin yöpöydän laatikko – on täydellinen paikka kondomeille, seksileluille ja liukuvoiteille. Yöpöydän laatikoita on monenlaisia, kaikkein tärkeintä on kuitenkin sen sisältö. Sense Me -tuotesarja sopii loistavasti täydentämään goodie draweria. Neljän tuotteen sarja hivelee aisteja ja lisää nautintoa. Sarjasta löytyy oma suosikki kaikille, jotka haluavat tehdä seksielämästään vieläkin ihanampaa. Sense Me -tuotteet ovat saatavilla hyvin varustetuista päivittäistavarakaupoista ja apteekeista.