RFSU Daily Fresh

Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Intiimialueiden hoito ja ihokarvojen poisto ei aina ole helppoa. Yhä useampi ajaa alapään karvoituksen joko osittain tai kokonaan pois, ja ärtynyt tai kutiseva iho onkin yleinen ongelma. Siksi RFSU kehitti intiimihoidon erilaisiin tarpeisiin uuden Private Area -tuotesarjan. Lue lisää tuotteistamme – kenties löydät juuri omiin tarpeisiisi sopivan tuotteen.

Daily Fresh on erittäin mieto ja täyteläinen herkkien alueiden pesuneste päivittäiseen intiimihygieniaan. Maitohappo ja pH 3,5 säilyttävät kehon luonnollisen pH-tasapainon. Yrttejä sisältävä koostumus antaa raikkaan ja miellyttävän olon. Mieto tuoksu, hellävarainen iholle.

Maitohappo ja pH 3,5 säilyttävät kehon luonnollisen pH-tasapainon. Yrttejä sisältävä koostumus antaa raikkaan ja miellyttävän olon. Mieto tuoksu, ei aiheuta allergisia reaktioita. Myynnissä päivittäistavarakaupoissa, apteekeissa ja nettikaupoissa.

Käyttöohje

Erityisesti päivittäiseen intiimipesuun kehitetty saippua, joka sopii myös koko vartalolle. Annostele tarpeen mukaan.

Dermatologisesti ja gynekologisesti testattu

Dermatologisissa testeissä tuotteet testataan iholla mahdollisten sivuvaikutusten toteamiseksi. Gynekologisissa testeissä kyse on naispotilaille ennen tuotteen käyttöä, käytön aikana sekä käytön jälkeen tehtävistä kliinisistä tutkimuksista.

Säilyvyys ja säilytys

Säilyy 6 kuukautta pakkauksen avaamisesta. Säilytetään huoneenlämmössä.

Koostumus

Aqua, Cocamidopropyl Betaine, PEG-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Sodium Lauryl Glucose Carboxylate, Lauryl Glucoside, Lactic Acid, PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides, Sodium Chloride, Cocamide MEA, Limnanthes Alba Seed Oil, Maltodextrin, Chamomilla Recutita Flower Extract, Dehydro Acetic Acid, Bensoic Acid, Phenoxyethanol, Disodium EDTA, Parfum.

Pikaopas sheivaukseen

1. Oikea valmistautuminen

Pesu lämpimällä vedellä ja miedolla pesunesteellä pehmittää ihokarvat. Voit käyttää tähän koko vartalon päivittäiseen pesuun sopivaa Daily Fresh -pesunestettä. Se on mieto ja siinä on tasapainotettu pH-arvo. Puhtaalta, hieman kostealta iholta saat sheivattu ihokarvat helpoiten ja myös höyläsi kestää pidempään.

2. Oikeat tuotteet

Shaivausgeeli ja -vaahto vähentävät kitkaa ihon ja höylän välistä, jolloin höylä liukuu ihollasi helpommin eikä vahingoita sitä. Easy Shavin' on väritön, läpikuultava geeli, minkä ansiosta näet mistä ajat. Tuote on erityisen hyvä herkille ihoalueille, sillä se on erittäin mieto.

3. Oikea höylä

Terän tulee olla terävä ja puhdas. Mikäli haluat tehdä tarkkoja rajauksia intiimialueelle, tai poistaa kaiken karvoituksen, käytä apuna peiliä. Jos höylä ei tunnu liukuvan iholla helposti, on aika vaihtaa terät uusiin. Puhdista teriä myös ajon aikana, jotta sheivausgeeli tai -vaahto ei paakkuunnu teriin kiinni.
Se till att rakbladet är vasst, men var försiktig.

4. Oikea tekniikka

Varaa itsellesi aikaa. Pitkät tasaiset vedot antavat paremman lopputuloksen kuin lyhyet ja nykivät vedot. Karvansuuntaan höylääminen on iholle lempeämpää, mutta joidenkin mielestä vastakarvaan höyläämällä saa sileämmän lopputuloksen. Kokeile, kumpi on mielestäsi miellyttävämpää. Mikäli ihosi ei ole kovin herkkä, voit ajella saman alueen useammastakin eri suunnasta, mutta herkän ihon kanssa kannattaa vedot yrittää pitää mahdollisimman vähäisinä.

5. Oikea jälkihoito

Kun olet tyytyväinen sheivaustulokseen voit valella ihoa kylmällä vedellä, jotta ihohuokoset sulkeutuvat. Kuivaa iho puhtaalla pyyhkeellä ja viimeistele rauhoittavalla Nice n'Coolilla, se ehkäisee punaisia pilkkuja ajon jälkeen.


Sheivaus aiheuttaa usein erilaisia iho-ongelmia, etenkin intiimialueen herkemmällä iholla. Yksi tyypillisimpiä ongelmia on karvojen sisäänpäinkasvu, jota voit ehkäistä Hair Helperillä. Sen hedelmähapot kuorivat ihon pintakerroksen, ja näin vapauttavat karvan kasvamaan ihon ulkopuolella. Kuivaihoisille, ja kuivista limakalvoista kärsiville, suosittelemme Feeling Calm hoitorasvaa.