Durex Latex Free kondomi

Durex Latex Free kondomi

Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Durex Latex Free -kondomit antavat nautinnollisen käyttökokemuksen. Koska ne ovat lateksittomia, ne sopivat hyvin lateksiallergikoille. 

Durex Latex Free -kondomien ominaisuudet: 

  • Valmistettu keinotekoisesta polyisopreenikumista 
  • Nimellisleveys 56 mm 
  • Läpinäkyvä ja liukastettu, päässä säiliö
  • Dermatologisesti testattu 
  • Testattu 100-prosenttisesti elektronisesti 

Ainutlaatuisen valmistustavan ansiosta Durex Latex Free -kondomit tuoksuvat paremmalta kuin aiemmin. Voit siis rentoutua ja nauttia ilman häiriötekijöitä. 

Huomautus: Testit osoittavat, että Durex Latex Free -kondomien riski aiheuttaa viivästynyttä yliherkkyyttä (tyypin IV yliherkkyysreaktiota eli allergista kosketusihottumaa) on minimaalinen. Jotkut lateksille herkät henkilöt voivat olla herkkiä myös näille kondomeille. Jos ärsytystä tai allergisia reaktioita ilmenee, lopeta tuotteen käyttö ja mene lääkäriin. 

Luotettavuus on paras mahdollinen, kun tuotetta säilytetään viileässä ja kuivassa. Vältä suoraa auringonvaloa.