Sairaanhoitajan asu Valkoinen

Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Tässä hoitsun asussa täyttyvät joka pojan ja tytön unelmat. Napeilla suljettava mekko ja päähine ei jätä yhtään hoitoa kylmäksi, sen verran pintaa vilahtaa. Hameen pituus ei päätä huimaa ja jokaisen pikku tippaiitan herkut ovat asiakkaan näkyvillä. Tämän polyesterin ja elastaanin sekoite sekoittaa varmasti joka pojan ja tytön pään. Pienen piiskaremontin jälkeen kaipaat varmasti jo uutta hoitoa tältä terveydenhuollon vanhinta ammattia harjoittavalta sulottarelta. Painonapit pitävät huolen, että puku on avattavissa nopeasti kovassakin ensiavun tarpeessa. Yksi koko riittää kaikille, koska pukua pidetään harvemmin kiinni leikin aikana.