Dark Crystal 08 Musta

Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Tässä ftalaattivapaassa rakastajassa on kokoa sitä kaipaaville. Tämä korkealaatuista vinyylistä valmistettu rakastaja on tarkoitettu kaikille sukupuolille, jotka rakastavat astetta isompia lekoja. Dark Crystal on huippu suosittu eritysesti isojen välineiden rakastajille. Tällä mallilla on kokoa noin kilo (1.18kg) ja sillä on pituutta huimat 27.5 senttiä. Ilman voitelua sen 20 sentin ympärysmitta saattaa tuottaa ennenkokematonta nautintoa tai jotain muuta asteikoilla mitattavaa tunnetta, joten muistathan käyttää tämän kanssa kauppame laadukkaita vesiliukoisia liukastin voiteita. Oh là là!