Dark Crystal 10 Kirkas

Dark Crystal 10

Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Tässä ftalaattivapaassa rakastajassa on kokoa ja näköä sitä kaipaaville. Tämä korkealaatuista vinyylistä valmistettu läpinäkyvä rakastaja on tarkoitettu kaikille sukupuolille, jotka rakastavat astetta isompia lekoja. Kirkas desing sulautuu kätevästi hyllylle aaltomaljakon ja iittalan kynttilänjalan väliin, joten ei haittaa vaikka kaveri unohtuisikin pöydälle koristeeksi. Dark Crystal on huippusuosittu eritysesti isojen välineiden rakastajille. Tällä mallilla on kokoa noin 22.5 senttiä. Ilman voitelua sen 20 sentin ympärysmitta saattaa tuottaa ennenkokematonta nautintoa tai jotain muuta asteikoilla mitattavaa tunnetta, joten muistathan käyttää tämän kanssa kauppame laadukkaita vesiliukoisia liukastin voiteita. Oh là là!