Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Sankaripojan heppi on se millä täyttyy peppu. Boy Wonder on suositun TOYJOYn klassinen, realistinen vibraattori / dildo. Käytännössä tätä realistisempaan tuntumaan vällykäärmeen puremasta et pääse näin edullisin hinnoin. Dildo on valmistettu pehmeästä turvallisesta PVC-muovista ja sen muotoiltu pinta antaa todentuntuisen kosketuksen. Materiaalien ja muodon suunnittelu on turvallinen, kunnon nyyttejä unohtamatta. Pituus 15cm ja halkaisija 4cm, paino noin 350 grammaa. Vedenpitävä dildo on helppo pitää puhtaana. Vibraattori toimii kahdella AA-paristolla ja sen nopeutta voi säätää kätevästä säätimestä.