Fifty Shades of Gray metalliset Ben Wa kuulat Metalli

Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Fifty Shades of Gray kuulat ovat tarkoitettu teille, jotka todella haluatte haastetta lantionpohjan lihastreeniin. Haastetta on helppo kasvattaa lisäämällä painoa oman haasteen mukaan.
"I flush from the constant movement of the silver balls. They weigh down inside me, massaging me internally and make me needy, needy for sex. Oh, the sensation is exquisite." - Ana Steele
Kuulat ovat valmistettu sileästä metallista. Nämä kuulat ovat tarkoitettu etenkin niille, joilla on jo kokemusta harjoittelusta ja jotka haluavat lisää haastetta harjoitteluun. Painoa kuulilla on yhteensä 221 grammaa. Kuulat ovat ympärysmitaltaan 10.2 senttiä ja ne ovat suunniteltu erityisesti makuuasentoon. Jos kuitenkin todella haluat pitkäkestoisen harjoittelun voit käyttää niitä missä tahansa kuten Ana.
Kuulat ovat yhdistetty vahvalla nailonilla jonka päässä on turvallinen metallirengas, jolla voit varmistaa etteivät kuulat lähde omille teilleen.
Nämäkin kuulat ovat osa E. L. Jamesin virallisesti hyväksymää Fifty Shades of Gray Pleasure Collection sarjaa. Kuulat ovat myös oiva lahja Fifty Shades of Gray kirjoista pitäville.

Harjoittelu on helppoa. Purista vaginalla pallojen ympäri kuin yrittäisit nostaa ne syvemmälle sisääsi. Purista niin lujaa kuin jaksat ja niin pitkään kuin jaksat. Toista sama harjoitus noin 10-15 kertaa pitkäkestoisen tuloksen saavuttamiseksi. Todella hyvän tuloksen saavuttamiseksi harjoitteita suositellaan suoritettavaksi kahdesta kolmeen kertaan päivässä. Harjoittelun aikana kuulat hierovat g-pistettäsi niin jämäkästi, että harjoittelu saa sinut kuumenemaan ja haluamaan lisää. Harvoin tärkeä lantionpohjan lihasten harjoittelu voi olla näin ihanaa. Tätä treeniä sinä tulet haluamaan lisää ja se on hyväksi sekä mielelle, että kehollesi.

Pituus: 21,6 cm
Ympärysmitta: 10,2 cm
Materiaali: Metalli
Joustava
Vedenpitävä
Ei sisällä lateksia, eikä ftalaattia