Fifty Shades of Gray Silikoni Ben Wa kuulat Musta

Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Tunne, kuinka aidot Fifty Shades of Grey silver balls hierovat g-pistettäsi ammattilaisen ottein. Näillä tunnet olevasi Christian Greyn käsittelyssä:
"I am going to put these inside you, and then I'm going to spank you, not for punishment, but for your pleasure and mine." - Christian Grey

Sileä silikoonista valmistettu runko pitää sisällään kaksi tarkasti painotettua palloa. Nämä kuulat ovat suunniteltu liikkumaan sisälläsi kiihottaen sinua jokaisella liikkeellään. Voit käyttää niitä vaikka lämmittäessäsi itseäsi kohti esileikkiä ja kiinteyttääksesi lihaksesi nautinnon maksimointia varten.

Kuulat ovat muotoiltu helppokäyttöiseksi ja miellyttäväksi käyttää. Nämä kuulat ovat suunniteltu sekä lihaksiston terveytesi ylläpitämiseksi että jatkamaan nautintoa. Masturboinnin aikana nämä lisäävät tunnetta liikkuessaan elegantisti sisälläsi. Muotoilu ja materiaali tekevät näistä kuulista myös upean välineen anaaliseksiin. Pienen piiskauksen aikana voit tuntea kuinka kuulien paino kiihottaa sinua sisäisesti jokaisella liikkeellään.

Kuulat ovat ihanteellisen helpot aloittaaksesi uuden lantionpohjan lihasten kuntoiluohjelman. Kuulan paino on 32 grammaa kappaleelta.

Kuulat ovat osa aitoa Fifty Shades of Gray sarjaa ja niiden mukana tulee kaunis asiaan kuuluva säilytyspussi. Nähdessään säilytyspussin kumppanisi tietää sanomattakin, millaista nautintoa on luvassa.

Harjoittelu on helppoa. Purista vaginalla pallojen ympäri kuin yrittäisit nostaa ne syvemmälle sisääsi. Purista niin lujaa kuin jaksat ja niin pitkään kuin jaksat. Toista sama harjoitus noin 10-15 kertaa pitkäkestoisen tuloksen saavuttamiseksi. Todella hyvän tuloksen saavuttamiseksi harjoitteita suositellaan suoritettavaksi kahdesta kolmeen kertaan päivässä. Harjoittelun aikana kuulat hierovat g-pistettäsi niin jämäkästi, että harjoittelu saa sinut kuumenemaan ja haluamaan lisää. Harvoin tärkeä lantionpohjan lihasten harjoittelu voi olla näin ihanaa. Tätä treeniä sinä tulet haluamaan lisää ja se on hyväksi sekä mielelle, että kehollesi.

Pituus: 17,1 cm
Pituus ilman vartta: 10,8 cm
Ympärysmitta: 11,8 cm
Materiaali: Silikoni
Joustava
Vedenpitävä
Ei sisällä lateksia tai ftalaattia