Tantus aloittelijan strap on paketti Violetti

Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Tantuksen aloittelijan strap on paketti. Tantuksen aloittelijan paketti on tarkoitettu niille, jotka haluavat turvallisen ja näppärän tavan tutustua strap on dildoihin ja valjaisiin. Valjaat ovat konepestävää materiaalia ja niissä on hyvät säätömahdollisuudet.  Valjaat aukeavat aina 152 senttimetriin asti.

Paketin mukana tulee kaksi korkealaatuisesta silikonista valmistettua dildoa ja kaksi rengasta eri kokoisten dildojen asennusta varten. Tämän lisäksi mukana tulee pattereilla toimiva bullet stimulointia lisäämään. Patterit kuuluvat pakettiin mukaan.

Silk Small: 10,8 cm, 2 cm halkaisija
Silk Medium: 14 cm, 2,5 cm halkaisija

Silikoni, ftalaattivapaa