XLSucker penispumppu Kirkas

Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Nyt on helpompaa kuin koskaan pumpata kukko isommaksi! Penispumput ovat parhaimpia ei-kirurgisia erektion parantajia markkinoilla. XLsucker on muovinen sylinteri, joka sopii penikseen ja auttaa saamaan erektion - siis isomman erektion - imulla. Kun ilma sylinterissä imetään alipaine vetää peniksen sylinteriin ja enemmän verta pääsee syöksymään penikseen. Poistamisen jälkeen tuloksena on tilapäisesti suurempi ja vaikuttavampi erektio!

XLsucker luo alipaineen kammioon, joka sitten vetää verta penikseen. Pumpun käyttäjät yleensä raportoivat saaneensa lisää pituutta ja paksuutta säännöllisen käytön jälkeen. Kannattaa aloittaa hitaasti. Levitä hieman liukkastetta pohjaan alipaineen saavuttamiseksi. Työnnä penis (mutta ei kiveksiä) osaksi 5 cm leveää ja 19,5 cm syvää sylinteriä, purista pumppua hitaasti ja katsele kuinka penis kasvaa. Vapauta noin 10 minuutin kuluttua käyttämällä Quick-release venttiiliä, jonka avulla voit hallita intensiteettiä!

Älä koskaan pumppaa siihen pisteeseen, missä siitä tulee tuskallista! Pumppaus on tarkoitus olla hauska kokemus!

Lisää tietoja XLsucker: www.xlsucker.com