XLsucker Digitaalinen Penispumppu Kirkas

Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Nyt on helpompaa kuin koskaan pumpata kukkoa isommaksi ja suuremmaksi! Penispumput ovat pisimmällä, ei-kirurgisina erektion parantajina. XLsucker on muovinen sylinteri, joka auttaa saamaan erektion ja isomman erektion imulla. Kun ilma sylinteristä imetään, niin alipaine vetää peniksen sylinteriin ja verta syöksyy enemmän penikseen. Sylinterin poistamisen jälkeen, tuloksena on tilapäisesti suurempi muna ja vaikuttavampi erektio!

Pumppu on rakennettu lisäämään pituutta ja ympärysmittaa penikselle, tai se myös antaa ja ylläpitää erektiota. XLsucker luo alipaineen kammioon, joka vetää verta penikseen suurentaen sitä. Pumpun käyttäjät yleensä raportoivat pysyvästä lisäyksestä pituudessa tai ympärysmitassa säännöllinen penispumpun käytön jälkeen.

Parhaan vaikutuksen saamiseksi, kannattaa aloittaa hitaasti. Levitä hieman voidetta pumpun pohjaa imun saamiseksi. Työnnä penis (mutta ei kiveksiä) sylinteriin, purista pumppua hitaasti ja katsele kuinka penis kasvaa.

XL Sucker pumput maksavat vähemmän kuin muut pumput. Helppokäyttöinen yksivaiheinen tehostusjärjestelmä! Pumppaus voimistaa myös tuntemuksia masturbaatiossa ja seksissä kumppanin kanssa.

Älä milloinkaan pumppaa siihen pisteeseen, missä tulee tuskallista! Pumppauksen on tarkoitus olla hauska kokemus!

- Korkean teknologian digitaalinen PSI lukija, sininen mustavalomuotoilu yhdistettynä alipainekäsipumppuun.
- Ilman päästöventtiili.
- Kätevä automaattinen sähköinen laukaisin.
- 2 N Paristot (sisältyvät).
- Valmistettu TPE ja ABS-muovista.

Lisää tietoja XLsucker: www.xlsucker.com