Palm-Tec DX Vol 19 Stroker Kirkas

Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Palm-Tec SE on ihailtava valinta masturbointiin. Tällä sauvalla tunnet olevasi avoimella tiellä, jolla ei nopeusrajoituksia. Tämä kranaatinmallinen masturbaatioputki tarjoaa uskomattoman ilon. Kun sujahdat sen sisälle huomaat, kuinka sisustus on kokonaan nystyröity ja muotoiltu viimeisen päälle. SE Vol 19 on tehty kirkkaasta ultra-joustavasta TPR materiaalista, jolloin se muovautuu aina oikean kokoiseksi. Tämä stroker on varustettu valinnaisella bulletilla, jonka lisäämällä saat tajunnan räjäyttävän lähdön. Tämä Executive stroker on kevyt ja matka-valmis, täydellinen liikkuvan ihmisen valinta.

Mitat: Pituus 15 cm, halkaisija 7,5 cm
Materiaali: TPR
Väri: Kirkas
Huomautus: Bullet ei sisälly pakkaukseen