Palm-Tec DX Vol 17 Stroker Kirkas

Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Hyvät Herrat ... moottorit käyntiin! Tämä deluxe stroker antaa sinulle voimaa vahvistamaan suorituskykyä sekä maksimoimaan iloa. Stroker on ergonomisesti muotoiltu niin, että otteesi pitää varmasti kovassakin tahdissa. Palm-Tec DX:ssa on uurrettu sisustus antamaan lyömätöntä soolo iloa. Tuote on valmistettu ultra tyylikkäästä joustavasta TPR materiaalista. Tämä stroker on kevyt ja matka-ystävällinen liikkuvalle miehelle. Avoin muotoilu tekee puhdistamisen nopeaksi ja helpoksi. Kartiomainen tunnelin avulla voit valita kahdesta eri kokoisesta aukosta mielialaasi sopivan tiukkuuden.

    Mitat: 15 cm pitkä, halkaisija 6,6 cm
    Materiaali: TPR
    Väri: Kirkas