Yli 15 € tilausten toimituskulut ovat vain 2 euroa! Lisäksi tarjoamme ilmaisen 180 päivän vaihdon, sekä palautusoikeuden, jotta voit olla 100% tyytyväinen meiltä ostamiisi tuotteisiin.

Toimitamme tilaamasi tuotteen nopeasti - keskimäärin 1-2 arkipäivässä. Ilmoitamme tilauksesi etenemisestä sähköpostitse sinulle. Kun tilauksesi on toimitettu lähimpään postin toimipaikkaan, ilmoitamme sinulle tekstiviestillä, milloin tavarat ovat noudettavissa.

Kysy lisää myyjältä - me vastaamme!

Hot Octopuss - Pulse II Duo

Mikä on PULSE? - The Guybrator

PULSE on useaan kertaan palkittu urosstimulaattori, joka käyttää värähtelyjä stimuloimaan miehen penistä. Tämä on PULSEn ensisijainen funktio ja se erottaa sen kaikista muista miehille suunnatuista leluista, jotka ovat tulleet ennen sitä.

PULSE II DUO on myös mullistava lelu pariskunnille. Erittäin monipuolista PULSE II DUOa voidaan käyttää hierontalaitteena ja fantastisen hands free -toiminnon lisäksi se antaa mahdollisuuden aivan uudenlaiseen esileikkiin.

PULSE muotoilun etuna on myös se, että miehellä ei tarvitse olla erektiota pystyäkseen käyttämään sitä. Pulsen avulla mies voi nauttia jo erektion saavuttamisesta.

Se tarjoaa uskomattomia mahdollisuuksia miehille, jotka kärsivät erektiohäiriöistä. PULSE II DUOn avulla ongelmista kärsivä pari voi saavuttaa rakastelun tunteen ilman kemikaaleja paremmin kuin koskaan ennen.

PULSE II DUO on suunniteltu erityisesti pareille. PULSE II DUOssa on pehmeä tärisevä alapinta, jota nainen voi itsenäisesti ohjata kauko-ohjaimella. Lelut ovat 100% vedenkestävä ja tarjovat viisi stimulaatio -tilaa säädettävällä intensiteetillä.

Pulse II Duo:
- Monipalkittu miehille ja pareille suunnattu seksilelu
- Voidaan käyttää velttona tai täydessä erektiossa
- Pehmeä silikoni alapuolella
- Itsenäisesti säädettävät värähtelyt kaukosäätimellä
- 100% vesitiivis
- 5 stimulaatiotilaa säädettävällä intensiteetillä